Kezdőlap Események Vidáman telt az áprilisi Éjszakai Forgatag

Vidáman telt az áprilisi Éjszakai Forgatag

Április 27-én újra megtelt a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csarnoka érdeklődő fiatalokkal és családjaikkal. Nem is akármilyen élményben lehetett része a jelenlévőknek! Az izgalmas versenyek mellett voltak huszárok és terápiás kutyák is.

A már megszokott menetrend szerint nyitották meg az estét a kezdő asztaliteniszezők. A versenyzők egy rövid bemelegítést követően máris egymásnak feszültek, és a szoros meccsek után meg is született az est első végeredménye. E szerint Nagy Gábornál ezúttal senki nem volt jobb, őt Capitan Tom, követte a második helyen, és Juhász Viktória vitte haza a bronzérmet.

Míg a fiatalok az asztalok mellett mérkőztek, a Rév – Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai egy érdekes társasjátékkal készültek a többiek számára.

A versengést egy kicsit megszakítva, 19 órától a Kecskeméti Huszárok Hagyományőrző Egyesület kápráztatta el a jelenlévőket. Majd Adamik Zsanett, a Rév Szenvedélybeteg–segítő Szolgálat munkatársa mutatta be szervezetüket. Ezt követően pedig kutyusok lepték el a képzeletbeli színpadot, ugyanis a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány mutatkozott be.

Az előadások után megkezdődtek a darts, csocsó és a további asztalitenisz versenyek.

A gyermek dartsosok között Mayer László bizonyult a legjobbnak, őt követte Barcsay Valter és Capitan Tom. A fiatalok között pedig ezúttal Gáll Nikolett nem talált legyőzőre, Szűcs Bencét és Szabó Anitát megelőzve.

Csocsóban ezúttal a Nyúl Krisztián – Solymosi Gábor páros vihette haza az aranyat, Vass Marcell Zenta Márkkal ezüstöt szerzett, Bencsik Gyula és Gondos Máté gyűjteménye pedig ismét egy bronzéremmel gazdagodott.

Az asztalitenisz haladó kategóriájának bajnoka Papp Kálmán lett, Nagy Zsombor állhatott fel a képzeletbeli dobogó második fokára, Barcsay Valter pedig a dicsőséges harmadik helyet szerezte meg. A profik között ezúttal Szűcs Bence diadalmaskodott, őt követte Simon Dániel Gábor és Czinkus Gábor.

A következő Éjszakai Forgatag május 25-én kerül megrendezésre.