Kezdőlap Események Hősnőket díjaztak a Hősök napján

Hősnőket díjaztak a Hősök napján

A Hősök napján, a Műcsarnokban osztották ki a Minden Nő Hős díjakat. Az elismeréseket 2018-ban Kulcsár Edina szépségkirálynő, Köböl Anita televíziós műsorvezető, Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach, és Győrfi Anett a Női Bizalmi Kör vezetője vehették át.

A modern nő élete nem csak játék és mese: dolgozik, gyermeket nevel és háztartást vezet. Hősies harcot vív azért, hogy egyszerre meg tudjon felelni napjaink kihívásainak és helytálljon a klasszikus női szerepekben is. Az egyik legsikeresebb magyar startup, a rendi.hu által alapított elismerés, a Minden Nő Hős díj célja, hogy hangsúlyozzák a nők társadalmi szerepének fontosságát.

Az elismeréseket 2018-ban Kulcsár Edina szépségkirálynő, Köböl Anita televíziós műsorvezető, Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach, és Győrfi Anett a Női Bizalmi Kör vezetője vehették át.

Győrfi Anett küldetése a Női Bizalmi Kör vezetőjeként az önbizalom-növelés, a belső energiák megtapasztalása, a magabiztos fellépés és a harmonikus kapcsolódás. Arról beszélt, rendezvényeik központi témája az énidő és az inspiráció, amivel bátorságra, alázatra, hitre, kreativitásra és szenvedélyre ösztönzik a jelenlévőket.

Köböl Anita televíziós műsorvezető, edzésmániás vlogger, aki a magánéletében is nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozog, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket fogyaszt, példaként áll nőtársai előtt.

Szintén kitüntették Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach-ot, a Design Stúdió Kft. ügyvezetőjét. A konyhatechnológus és üzletnyitási szakértő elmondta, hogy sok olyan női ügyfele van, akik gasztro vállalkozásban látják a jövőjüket, de ez az általánosnál is körültekintőbb tervezést, tanácsadást igényel. Fontos, hogy a női vállalkozók az adott életszakaszukkal összeegyeztessék a vállalkozásuk indítását. A szakértő példaként említett egy sikeresen induló franchise-t, ami néhány hónapos működés után gyermekvállalás miatt szakadt félbe.

Kulcsár Edina: „Túlzottan maximalista vagyok”

Kulcsár Edina szépségkirálynő a modern nők példaképe, azonban az ő életében is vannak nehézségek.

„Előfordult, hogy megnyitottam a naptáramat, és amikor végignéztem a következő heti teendőimet akkor konkrétan elsírtam magamat. Túlzottan maximalista vagyok, mindenhova szeretnék elmenni, mindenhol szeretnék segíteni, és nem 100, hanem 120 százalékot teljesíteni. Én alakítom a programom, de a jövőben változtatnom kell ezen. Gyermekünk lesz, építkezünk, és ezek mellett éppen négy vállalkozást igyekszünk beindítani. Nagyon nehéz megtalálni azt az egyensúlyt, hogy a családommal és a munkámmal is elég időt tudjak eltölteni. Óriási szerencsém van, hogy Édesanyámmal dolgozom együtt, és, hogy mindenki aki fontos nekem, szakmailag és magánéletileg is részese az életemnek” – mondta Kulcsár Edina.

Csillik Timur, a rendi.hu alapítója kifejezte abbéli reményét, hogy a rendezvény egy sorozattá, egy fontos és rendszeres felkiáltójellé válik a magyar közéletben, és mindig emlékeztet, hogy köszöntsük hőseinket, a magyar nőket.