Kezdőlap Diákélet Jubileumi Fesztivál és megemlékezés

Jubileumi Fesztivál és megemlékezés

A jubileumi Csiperó Fesztivál, amelyre 20 országból 30 csoportot várnak 600 vendéggel, június 30-án szombaton már kezdetét veszi. A hivatalos megnyitóra július 1-jén, vasárnap 19 órakor kerül sor. A záróünnepséget július 7-én, szombaton tartják. 

Minden bizonnyal mindenkihez elért a hír, – a sajtón keresztül is – hogy a Csiperó-gondolat atyja, Farkas Gábor 75. születésnapja alkalmából június 21-én, csütörtökön este 19 órától megemlékezést tartanak a Ráday Múzeum (Ókollégium, Kálvin tér 1.) udvarán. Ehhez kapcsolódik az az esemény, amely Farkas Gábor végakaratát teljesíti: még Általa egy jótékonysági árverésre szánt Bozsó János festmény bevételének felajánlása a Megyei Kórház Koraszülött Alapítványának javára. A szervezők kérik, mindenki aki teheti, vegyenek részt a licit menetében, és hívjátok fel érdeklődő ismerőseitek figyelmét erre a kezdeményezésükre is, amit külön megköszönnek!

A jótékonysági felhívással és emellett minden más, közös ügyeikkel kapcsolatos információk dolgában folyamatosan rendelkezésre áll a [email protected] elektronikus posta.

A közösségi kapcsolatok építésében és ápolásában számukra is jó szolgálatot tevő facebook-oldaluk napi frissítésben számos hírt, eseményt ad közre www.facebook/csipero elérhetőséggel.

Ez a hely arra is alkalmas, hogy bárki megossza velük különböző emlékeit, élményeit. A szervezők arra biztatnak mindenkit, éljen bátran e lehetőséggel, s tegyenek fel vagy küldjenek el a megosztásra alkalmas hírt, „kis színest, szösszenetet”!