Kezdőlap Gazdaság Living Box – Alternatív megoldást kínál a környék lakhatási gondjaira

Living Box – Alternatív megoldást kínál a környék lakhatási gondjaira

Kecskeméten és környékén a jelenleg is folyamatban lévő beruházások mellett számos nagyszabású projekt megvalósulása várható a következő pár évben. Az új munkahelyek kínálta lehetőségek a térséget a belső migráció egyik kiemelt célállomásává tették, megnövelve ezzel az ingatlan árakat, ami komoly terhet jelent munkáltatóknak és munkaadóknak egyaránt, amit a Living Box Kft. konténerlakásai ezt a problémát enyhíthetik.

A közeljövőben számos kecskeméti cég tervez bővíteni, alkalmazottainak létszámát megemelni, emellett az egyetem befogadó képessége is meg fog nőni az új campus elkészültével. A városban nagyjából ezer lakó egység fog épülni a következő években, de önmagukban nem fogják tudni orvosolni a problémát.

A fenti kihívásra jelenthetnek problémát a Living Box Kft. által forgalmazott konténerlakások. Olcsó, valamint telepítésük gyors és egyszerű, szükség esetén problémamentesen át lehet telepíteni. A világon New Yorktól kezdve, London át, egészen Amszerdamig számtalan városban meghonosodott ez a megoldás. Az előttünk álló évtizedben kiderül, hogy Kecskemét is követi e a fent említett világvárosokat, vagy más módon próbál megfelelni a fent taglalt kihívásnak.