Kezdőlap Kultúra Renault Zoe elektromos autó átadása

Renault Zoe elektromos autó átadása

2018.06.29-én 11:00 órakor átadásra került a Renault Zoe elektromos autó. Farkas úr mondott néhány szót az ünnepélyen:

Kedves Ünneplők!

A Biblia tele van példákkal arról, milyen csodálatosan gondoskodik Isten az Ő népéről. Izráel a negyvenévi pusztai vándorlása idején mennyei kenyeret evett, kimeríthetetlen tartalékuk volt vízből, és Isten ellátta őket elnyűhetetlen saruval.

Ugyanez a helyzet a mi pusztai vándorlásunkkal is. Ennek bizonyítására az Úr világossá teszi számunkra, hogy sokkal inkább gondoskodik rólunk, mint a virágokról, madarakról és állatokról. Ha a mezők liliomait pompásabban öltözteti, mint ahogy Salamon öltözött teljes dicsőségében, mennyivel inkább gondoskodik a mi ruházatunkról is. Ha gondoskodik az állatokról,  mennyivel inkább gondoskodik a mi szükségleteinkről.

Isten valóban gondoskodik rólunk!

Ennek tanújele az a nagy értékű Renault Zoe típusú 0% károsanyag-kibocsátású elektromos személygépkocsi is, mellyel nemes lelkű, önzetlen támogatókon keresztül Isten megajándékozta a Wojtyla Barátság Központot, és amelyet a közjó érdekében, minden rászoruló javára a mai napon használatba vesz a népkonyha sorsközössége. Szinte ingyenes üzemeltetéssel, komoly forrásokat felszabadítva szent küldetésünk, az ínségesek gyámolítása számára.

Az Úr adta, áldott legyen érte az Úr neve!

Isten bőséges áldása kísérje a pártfogók életét, munkásságait!

Akik konkrétan felajánlást tette:

– Számos országos hivatali szerv vezetője,
– Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, név szerint Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony,
– a keceli Pintér család,
– a Autó-Univerzál Kft, név szerint Kovács Lajos ügyvezető-tulajdonos, valamint

– megannyi, nevének elhallgatását kérő adományozó.