Kezdőlap Megyei hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 8-án 0 óra 45 perckor őrizetbe vettek egy 36 éves helyi lakost, aki ellen a bíróság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A kiskunfélegyházi rendőrök 20 óra 25 perckor vettek őrizetbe egy 20 éves férfit, aki úgy vett részt a közlekedésben személyautójával, hogy őt a járművezetéstől a bíróság eltiltotta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így ellene eljárást indítottak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű személyi sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre két járművezetőt állítottak elő.

Baján, a Batthyány Lajos utcában 12 óra 50 perckor egy 72 éves helyi lakos közlekedett Suzuki Wagon R+ típusú személyautóval. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Szent Antal utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó Suzuki Vitara gépjárműnek, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a Wagon R+ vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!