Kezdőlap Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyében történt

Bács-Kiskun megyében történt

Az elmúlt 24 órai eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2018. július 14-én 0 óra és 24 óra között 2 illegális migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 10 személyt fogtak el, illetve 3 főt előállítottak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 13 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az M5-ös autópályán Szeged irányából Budapest felé 2018. július 14-én 4 óra 10 perckor egy 23 éves román férfi közlekedett BMW típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a sztráda 93.700-as méterénél későn észlelte az előtte haladó Mercedes Sprintert, és fékezés nélkül nekiütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a román férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés ideje alatt a forgalmat rendőrök irányították a belső forgalmi sáv lezárása miatt.

Vezessenek óvatosan! Ne feledjék, a balesetek kellő körültekintéssel, figyelemmel megelőzhetőek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!