Kezdőlap Régió BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas gépjárművezetés gyanúja miatt egy sofőrt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Az 5218-as számú úton Hetényegyháza irányából közlekedett 2018. július 23-án 11 óra 15 perc körül egy 36 éves kecskeméti nő az általa vezetett Fiat Brava típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint az út 3.377-es méterénél a vizes aszfalton elveszítette uralmát a jármű felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Audi A3 típusú személyautóval. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a baleset következtében a Fiat sofőrje súlyos sérülést szenvedett, az Audit vezető nő könnyen sérült.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látásviszonyoknak megfelelően vezessék járműveiket. Nedves útszakaszon szükségessé válhat a sebesség csökkentése. Nagyobb követési távolságot kell tartani, illetve kerülni kell a hirtelen fékezést, nehogy a jármű megcsússzon.