Kezdőlap Gazdaság - Turizmus Dotto Trains – Ezt érdemes kipróbálni Hévízen

Dotto Trains – Ezt érdemes kipróbálni Hévízen

 

A Dotto Trains egy 3 vonatból álló, 20 éve működő városnéző „egyesület” Hévízen. Az ötven percből álló körút alatt megtekinthető a város minden látványossága, valamint különféle tájképek, a megállóhelyek pedig biztosítják az újabb érdeklődők számára a felszállást, illetve a régóta utazó, vagy megállni vágyó utasok részére a leszállást.

A Dotto vonatok egyikének kipróbálása mindenképpen ajánlott a Hévízen megszállni vágyó kedves vendégeknek, ugyanis hatalmas jelentőséggel bírnak a barátságos vidéken. A Dotto-nak bejárása van a város összes szegletébe, valamint helyi buszjáratként is működik.

A látványosságokról sem szabad megfeledkezni, hiszen a gyönyörű városközpont igazi fesztiválhangulatot varázsol elő éjszakánként, melyről a kellemes zeneszó, a kivilágított városrész, a rengeteg turista, valamint a jobbnál-jobb üzletek és fagyizók gondoskodnak. Napközben még több érdekes látnivaló fogadja az érdeklődőket: a szobrok, híres templomok, szállók és éttermek, valamint a legnépszerűbb mind közül a piactér. Útjuk során a vendégek gyönyörű dimbes-dombos táj mellett is elhaladnak, amely különleges külföldi élményt nyújt a hazai érdeklődők számára.

Az érkezők részére a Dotto használata egyáltalán nem bonyolult, hiszen a félóránként induló két vonat a város lehető legtöbb pontján megáll, illetve hangjelzést alkalmaz, hogy felhívja a figyelmet magára, s így annak is van esélye a felszállásra, aki netán lekéste volna az indulást. A Dotto egyik indulási pontja a város központjában található, nem messze a Tófürdőtől, valamint a  „busz-pályaudvartól”.

A Dotto Trains vonatok figyelmes vezetői egész évben szeretettel várnak minden kedves érdeklődő vendéget, korosztálytól függetlenül. Kipróbálása a Hévízen nyaralóknak mindenképpen ajánlott.