Kezdőlap Régió Édesítse mézzel mindennapjait

Édesítse mézzel mindennapjait

Szombatiné Tóth Katalin és férje Szombati László továbbra is szeretettel várják a méz szerelmeseit Kecskemét Főterén, a helyi termelői piacon. Széles választékban kínálják minőségi, sajátkészítésű, változatos ízvilágú mézkülönlegességeiket, amelyekkel a tavalyi év folyamán méltán nyerték el „Az ÉV Termelői Piac Gazdája” címet.

A kínálatot a már jól ismert ízek alkotják. A teljeség igénye nélkül megtalálható hársméz, akácméz, repceméz, selyemfűméz, vegyes virágméz, propoliszos méz, a különleges erdei méz közül melyeket lehetőség van a helyszínen megkóstolni. A méz felhasználása igen sokrétű. Kiválóan alkalmasak ételek és italok ízesítésére, valamint egyes betegségek tüneteinek enyhítésére, még egyes fajtái kiválóan használható a szervezet lúgosítására.

Érdemes felkeresni Katalinék standját. Termékeik rendkívül sok odafigyeléssel készülnek. A Ételeinknek egyedi sajátos aromát kölcsönöz, teánkat is édesíthetjük vele. Egyre többen már mézet használnak a cukor helyettesítésére, hiszen édes íze ellenére nem hizlal, fogyasztása egészséges.