Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában a megye rendőrei 16 személyt állítottak elő – többüket bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe is vették –, illetve 10 baleset helyszínén intézkedtek.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 9-én 8 óra 45 perckor igazoltattak egy 42 éves szerb-magyar állampolgárt. A férfiről kiderült, hogy ellene a Kiskunhalasi Járásbíróság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanú miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, így őt őrizetbe vették.

A kecskeméti rendőrök 19 óra 55 perckor egy 19 éves helyi lakost vettek szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe. Vele szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

A bajai nyomozók egy korábbi bűncselekmény feltételezett elkövetőjét vették őrizetbe 2018. július 9-én 15 óra 28 perckor. A férfi a rendőrök elől az ágyneműtartóban próbált elbújni. Az ügyről bővebben ittolvashatnak.

A tiszaalpári egyenruhások 2018. július 9-én 8 óra 45 perckor egy 54 éves férfi őrizetét rendelték el. A gyanúsított a rendelkezésre álló adatok alapján két nap alatt két lopás követett el, amelyről itt számoltunk be.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű személyi sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre öt sofőrt állítottak elő.

Az 54-es úton, Helvécia külterületén 2018. július 9-én 7 óra 45 perckor egy 34 éves férfi közlekedett Ford Focus típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az út 10.820-as méterénél későn észlelte a kereszteződésben forgalmi okból megálló és balra kanyarodni szándékozó Volkswagent, ezért összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!