Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában hat személyt fogtak el, illetve négyet állítottak elő. Két fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 21 óra 38 perckor egy jászszentlászlói lakost vett szabálysértési őrizetbe. A férfi Kiskunmajsán úgy közlekedett autójával, hogy őt a Kiskunhalasi Járásbíróság a járművezetéstől 2018. november 7-ig eltiltotta.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.

Kiskunmajsán, az Árpád úton közlekedett 2018. július 26-án 14 óra 18 perckor egy 26 éves helyi lakos egy Volkswagen Golf típusú személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai szerint a Gépállomás utcai kereszteződésnél, egy jobbra ívelő kanyarban ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Forddal. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a baleset során a Golf sofőrje könnyű sérülést szenvedett. Az ügyet a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!