Kezdőlap Hírek LEZÁRT AKTA: EGY TELEFON ÉS EGY SAMPON

LEZÁRT AKTA: EGY TELEFON ÉS EGY SAMPON

A nyomozást befejezve vádemelést javasolnak a kecskeméti rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2018. március 9-én 15 óra 55 perc körül Kecskeméten, a Kurucz körút egyik buszmegállójában előzetes szóváltást követően egy ismeretlen fiú egy 16 éves fiatal kezéből kikapta telefonját. A sértett a készülékét vissza akarta venni, de az ismeretlen megütötte őt, majd elment helyszínről.

Egy nappal később, 18 óra 30 perckor az egyik kecskeméti üzletben egy ismeretlen személy a kabátja alá rejtett egy sampont. A bolt dolgozói fel akarták tartani a már távozó személyt, aki félrelökte az egyik alkalmazottat. A másik dolgozó ráfogott a kabátjára, de az elkövető azt kirántotta, így megsérült a nő keze.

A járőrök a kamerafelvételek segítségével beazonosították a boltból távozó 14 éves fiút, akit két órával később el is fogtak. A kecskeméti fiatal a Kurucz körúton történt rablással is megalapozottan gyanúsítható.

A rendőrök a rablás és súlyos testi sértés miatt folytatott nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek küldték meg.