Kezdőlap Gazdaság - Turizmus Zamárdi Kalandpark – Mindenki belevaló

Zamárdi Kalandpark – Mindenki belevaló

 

A Zamárdi Kalandpark Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy száz méterre található, gyönyörű, 35 000 m2-es, végtelen lehetőséggel teli, szabadidő aktív eltöltésére alkalmas park.

A kalandpark öt megfelelő nehézségű, kitartást erősítő, szórakoztató, és biztonságos pályát tart fent minden korosztály számára. A pályákon teljesítése során fizikailag és szellemileg is felfrissülést várhat minden kedves érkező, valamint kitartás, türelem, egyensúlyérzék fejlődésével, élményekkel gazdagodva távozhatnak a vendégek.

A kalandvágyók rengeteg szolgáltatást vehetnek igénybe a karszalagjuk színétől függően. A víz felett is áthaladó csúszó pályákon az igazi „repülés” élményét élhetik át, a vízi dodzsem pedig kitűnő szórakozást nyújt a gyermekeknek, főleg a nyári időszakban. A vízi golyó és a vízi henger használata az egyensúlyérzéket tökéletesen fejleszti, és igazán mókás időtöltés. Az élménygőzös az igazi gőzmozdonyozás élményét adja át minden kedves érkezőnek, korosztálytól függetlenül. A powerfun ugrótorony kimozdítja komfortzónájukból az igazán bátor vállalkozókat. A labirintus város rejtelmes ösvényei szeretettel hívogatják a kicsiket. Mindezeken kívül a kincsmosás szintén egy olyan programja a parknak, mely kitartást igényel, viszont nagyon megnyerőek az igazi „kincsek”.

A Zamárdi Kalandpark egész évben várja látogatóit. Az idei év alkalmával még több pályával, s vele együtt még több élménnyel készültek a park vezetői, illetve születésnap, legény- vagy leánybúcsú, de más igazán különleges ünnep megrendezésére szintén van lehetőség. Sőt, az ünnepelt számára a rendezvény napján ingyenes a csúszó- és kalandpályák használata, amennyiben legalább további tíz résztvevő részére vásároltak mászó jegyet. A kísérőknek a belépés minden esetben ingyenes. A megéhező vendégek rendelkezésére áll a parkban található Bisztró és Pizzéria.

 

Zamárdi Kalandpark

8621 Zamárdi, Siófoki út HRSZ: 013/11

(+36 20) 449 6831

[email protected]

www.zamardikalandpark.hu