Kezdőlap Hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt nap eseményei számokban

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. augusztus 3-án 0 óra és 24 óra között összesen kilenc külföldit tartóztattak fel Érsekcsanád közigazgatási területén, illetve a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen.

Megyénkben az elmúlt 24 órában az egyenruhások hat főt fogtak el, hetet pedig előállítottak. Három személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 2018. augusztus 3-án 12 óra 5 perckor szabálysértési őrizetbe vett egy 31 éves helyi lakost. A férfi a megyeszékhelyen úgy közlekedett egy autóval, hogy őt a járművezetéstől jogerősen eltiltották.

Szintén a kecskeméti rendőrök vették őrizetbe 19 óra 10 perckor azt a 41 éves férfit, akivel szemben a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű személyi sérüléssel járó, valamint 18 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Baján, a Nagy István utcában közlekedett 2018. augusztus 3-án 11 óra 56 perckor egy 48 éves férfi egy tehergépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő motorkerékpáros férfinek, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a motoros súlyos sérülést szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!