Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 órában történt.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 4 súlyos és 3 könnyű személyi sérüléssel járó, valamint 13 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül 5 az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán történt. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre 1 sofőrt állítottak elő.

Az 54-es számú főúton, Bócsa térségében 2018. augusztus 2-án 20 óra 10 perckor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 28 éves román állampolgár egy Ford Mondeo típusú személygépjárműből és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett Kecskemét felől Bócsa irányába. Az út 32.075-ös méterénél balra akart kanyarodni, ám a manőver során nem vette észre, hogy járműve előzését egy Skoda már megkezdte, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a Ford sofőrje életveszélyes sérülést szenvedett, egyik utasa súlyosan, másik könnyebben sérült. A Skoda egyik utasa szintén könnyű sérülést szenvedett.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően! Ne feledjék: mindenkit hazavárnak! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!