Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és négy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas gépjárművezetés gyanúja miatt öt sofőrt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Lajosmizsén, a Bercsényi Miklós utcában az Ady Endre utca irányából közlekedett 2018. augusztus 6-án 17 óra 50 perc körül egy 45 éves szerb férfi az általa vezetett Mercedes személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a Mátyás király utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a jobbról érkező és egyenesen továbbhaladó Dacia Dusternek, ezért összeütköztek. A baleset következtében a Mercedes két utasa – egy 44 éves és egy 13 éves szerb állampolgár – az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!