Kezdőlap Hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 4 könnyű  sérüléssel járó, valamint 11 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 48 éves férfi az általa vezetett Peugeot típusú személygépkocsival Érsekcsanádon, a Deák utca és a Dózsa György út kereszteződéséhez érve 2018. augusztus 17-én 16 óra 30 perckor egyenesen akart a Zrínyi Miklós utcába menni.

A kereszteződésben – a jelenlegi adatok szerint – figyelmen kívül hagyta az „Állj elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, és nem biztosított elsőbbséget a jobbról érkező BMW személygépkocsinak, ezért nekiütközött a járműnek.

Az ütközés során a BMW maga előtt tolta a Peugeot járművet, mely többször átfordult és a BMW az útkereszteződés jobb szélére letolta, ahol a BMW jobb első részével nekiütközött egy Renault gépkocsi elejének. A baleset során hat személy sérült meg.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!