Kezdőlap Események Falunapok Fülöpszálláson

Falunapok Fülöpszálláson

 

Ezen a hétvégén, 2018. augusztus 17-18-án rendezik meg a 15. alkalommal a falunapokat Fülöpszálláson. Változatos szórakozási lehetőségekben ezúttal sem lesz hiány, a szervezők idén is igyekeztek sokszínű programokat összeállítani, amik között minden korosztály megtalálhatja a számára leginkább kedvére való időtöltést.

A XV. Fülöpszállási Falunapok hivatalos programja augusztus 17-én délután, 18:00-kor kezdődik a „A 2 is néha sok(k)” című komédiával, amit a Csonka Színkör előadásában tekinthetnek meg az érdeklődők a fülöpszállási Művelődési Házban.

Ugyanezen a napon, 19:00 órától a gyerekeket várják a szervezők Fülöpszállás könyvtárába egy régimódi „Pizsama Partyra” többek között szalonnasütéssel, bátorságpróbával, karaokeval és filmvetítéssel. A falunapok ezen programján a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. A részvételi szándékot a helyszínen, vagy a 78/435-688-as telefonszámon lehet a szervezők felé jelezni augusztus 15-ig.

Másnap délelőtt, 10:00 órától a piaccsarnoknál veszi kezdetét az ünnepi kavalkád, ahol is a szervezők lehetőséget biztosítanak egy össznépi főzőcskézéshez az érdeklődőknek. Családok, baráti társaságok, valamint civil szervezetek jelentkezését is várják.

Az ebéd után 15:00 órakor Gubacsi Gyula polgármester köszönti a vendégeke. A hivatalos megnyitó keretein belül különböző kitüntetések és oklevelek kerülnek átadásra, valamint a Fülöpi Csoszogók néptánc együttes előadását is megtekinthetik az egybegyűltek.

A délután folyamán az érdeklődök láthatják Fülöp József bábművész bábelőadását és a bűvész Alexander trükkjeit, majd 16:30-tól Újvári Marika operett énekes szórakoztatja a nagyérdeműt.

17:15-től Palatinus Attila stuntrider pattan két kerékre és motoros showjával ejti ámulatba a nézőközönséget, majd 19:00 órától a könnyűzene veszi át a főszerepet. A Bitangolók együttes dalai csendülnek fel először, majd 20:00-tól Hevesi Tamás szórakoztatja a hallgatóságot. A koncertek sorát Kothencz Lajos fellépése zárja, majd tűzijátékkal, illetve az azt követő utcabállal búcsúzik vendégeitől a XV. Fülöpszállási Falunapok.