Kezdőlap Események Hajózással egybekötött borkóstolással ünnepli 5. születésnapját a Borháló

Hajózással egybekötött borkóstolással ünnepli 5. születésnapját a Borháló

5 éve a Borháló azzal robbant be a köztudatba, hogy kiváló borokat hoztak a piacra nagyobb kiszerelésben, nagyon jó áron, így  minél szélesebb kör számára elérhetővé tették a jó bor élvezetét.

Meggyőződésük, hogy a lényeg magában a borban van és ma is fáradhatatlanul róják Magyarország pincéit és kóstolják végig a hordók tartalmát, mindezt azért, hogy a legjobb bor a legjobb áron jusson el vevőik asztalára, amivel bátran lehet vendéget kínálni, amivel lehet az ünnepeken koccintani.

Az 5. évforduló alkalmából a Borháló közös ünneplésre hívja a bor szerelmeseit. Magyarország  legkiválóbb borászatainak minőségi tételeivel, az exkluzívan forgalmazott saját  felfedezéseinkkel, és partnerborászataink és a társalapító Kathona Krisztián közös alkotásaival.

Hajózás közben korlátlanul kóstolhatjuk a 13 kiállító borászat borait.

Különlegességekkel és kedvezményes csomagajánlattal is készülünk, amire az eseményen előrendelést veszünk fel.

Kiállítók: Áts Károly Pincészete, Balla Géza Pincészete, Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Bock Borászat, Borbély Családi Pincészet, Gere Tamás & Zsolt Pincészete, Günzer Tamás Pincészete, Kiss Attila, Lisicza Borház, Ludányi Pincészet, Naár Családi Pince és Szőlőbirtok, Szentpéteri Borház, Várszegi Pincészet + Borháló stand: Malatinszky Organikus Kúria, Mészáros Borház, Molnár Borház, Szőke Mátyás Pincészete.

Időpont: 2018. szeptember 29. 18:00 – 22:30

Helyszín: Ludwig Rendezvényhajó (1138 Budapest, Szent István Park 0-ás kikötő)

Belépő: 6.900 Ft, mely tartalmazza a korlátlan borkóstolót és a hajózást

Kedvezményes jegy Borháló kártyával: 5.900 Ft + 10 pont

Jegyek korlátozott számban érhetők el.

Jegyvásárlás a Borháló üzleteiben.