Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában megyénkben 10 főt fogtak el a rendőrök, illetve 12 előállításra került sor. Bűncselekmény elkövetésével 10 személy gyanúsítható. 13 közlekedési baleset helyszínén történt intézkedés, valamint 9 migránst is feltartóztattak az egyenruhások.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. július 31-én 11 óra 15 perckor 2 külföldi férfit tartóztattak fel Mélykút közigazgatási területén. A feltartóztatott személyek iráni állampolgárnak vallották magukat. Mivel a migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. További 7 migráns kamionban megbújva próbált meg jogellenesen bejutni az ország területére.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 8 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kecskeméten, a Zápor utcában közlekedett 2018. július 31-én 17 óra 30 perckor egy 31 éves helyi nő egy Mercedes B180 típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Csalánosi út kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő Fiat Doblo típusú tehergépjárműnek, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a Fiat 76 éves utasa könnyű sérülést szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!