Kezdőlap Események Hírös Vacsora – 1000 fő a jótékonyság jegyében

Hírös Vacsora – 1000 fő a jótékonyság jegyében

A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Hírös Vacsora” elnevezéssel a 10. jótékonysági vacsoraestet 2018. augusztus 23-án, csütörtökön 18 óra 30 perctől rendezi meg a jubileumhoz méltó módon, ünnepélyes megnyitóval.

 A bevételből – a tagok és a megye vállalkozóinak segítségével – az elmúlt években 72, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segítettek a szervezők.A kereskedelmi és iparkamara a Hírös Vacsora nemes hagyományát ezúttal is a Tanyacsárda kiváló szakácsainak közreműködésével viszi tovább.

A vendégek faszénparázson sült sertés flekkennel és jércemellel házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel vagy vörösboros marhapörkölttel, tarhonyával és házi vegyes salátával csillapíthatják étvágyukat. Az ára 2.100 Ft, amely egy fröccsöt – választás szerint fehér, illetve vörös borból – vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

A befolyó összegből a tanulni vágyó, de nehéz szociális körülmények között élő diákokat szeretnék támogatni a szervezők. 10 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt ingyen adnak, nagyobb számú, 20 db feletti jegy vásárlásakor pedig támogatóként megjelenési lehetőséget is biztosítanak a rendezők.

Vacsorajegyek az iparkamara ügyfélszolgálatán és a helyszínen kaphatók. További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon. Asztalfoglalás csak 18 óra 30 percre lehetséges. Ezt a Tanyacsárda munkatársaival szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon.

A jubileumi Hírös Vacsorára legalább 1000 vendéget várnak a Kossuth téren, a Városháza előtti területen.