Kezdőlap Régió Jubileumi Városnap Hajóson

Jubileumi Városnap Hajóson

Idén tíz éve, hogy Hajós városi rangot kapott, ennek alkalmából augusztus 18-án Jubileumi Városnapot szerveznek a településen. A programok a sportpályán kerülnek megrendezésre és minden korosztály számára tökéletes szórakozási lehetőséget biztosítanak. Hajós város önkormányzata mindenkit szeretettel vár a közös ünneplésre, amely a főzőversennyel kezdődik 14 órakor.

A városi rang megszerzésének tízedik évfordulója kiváló alkalom arra, hogy a város lakóit közelebb hozza egymáshoz. A kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatja a számára legjobb programot.
A Polgármesteri Hivatal lelkes dolgozói szeretettel várják a gyerekeket és szüleiket kézműves foglalkozásokra. Lesz arcfestés, csillámtetkó, színezés stb., a nagysátor alatt lehet érdeklődni ezekről. A kisebb gyerekeknek kedvez még az ugrálóvár, lézerharc, a nagyobbaknak pedig a buborékfoci, amit a felnőttek is nyugodt szívvel kipróbálhatnak.
A nap első attrakciója a főzőverseny, melyre be lehet nevezni és megmérettetni a tudásunkat jókedv kíséretében. Tiszteletét teszi Mága Ernő és zenekara, ők biztosítják a hangulatot a délután első felében, hogy az ellátogatók garantáltan jól érezzék maguk a városnapon.
A Buborék Együttes is fellép Hajóson, akik ismét a kisebbeknek nyújtanak szórakozási lehetőséget. Ezután lesz az ünnepélyes megnyitó 18 órakor, ahol a Hajósi Ifjúsági Fúvószenekar előadását hallgathatjuk meg elsőként, majd kihirdetik a főzőverseny eredményeit. A Hajósi Hagyományőrző Sváb Néptánccsoport műsorával fejeződik be a megnyitó.
A városnap egyik záró programja a tűzijáték, amely mindig nagy látványosság. Ezt követi a Balkán Fanatik zenekar, akik egy fergeteges koncerttel koronázzák meg a Jubileumi Városnapot.
Az este vége felé méltó befejezésként Dj. Krausz biztosítja a zenét, így érdemes maradni azoknak, akik szeretik a hajnalig tartó szórakozást.
Hajós város szeretettel vár mindenkit, hogy együtt ünnepelhessük meg ezt a jeles napot.