Kezdőlap Események Sajtótájékoztatót tartott a KTE férfi kézilabda csapat vezetősége

Sajtótájékoztatót tartott a KTE férfi kézilabda csapat vezetősége

Ezúttal egy különleges helyszínen, 14:00 órakor, a Malom Moziban került górcső alá a csapat új névadó szponzora, a KTE férfi kézilabda csapatának új igazolásai, a bajnoki év tervei, de szó esett a nagyszabású jótékonysági akciókról is, valamint bemutatásra került az idei év jegy- és bérlet konstrukciója, illetve a csapat új mezét szintén láthattuk.

Az eseményen jelen volt Szeberényi Gyula sportért felelős alpolgármester, ifj. Sári Tibor, a Piroska Szörp tulajdonosa és Sári Zoltán  tulajdonos ügyvezető, Apró Ferenc szakmai igazgató úr, illetve Ocsovai Zsolt vezetőedző. A terem soraiban Gálfi Ádám, a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség elnöke is helyet foglalt.

Apró Ferenc és Szeberényi Gyula alpolgármester köszöntője után ifj. Sári Tibor elmondta, hogyan jött a kézilabda csapat támogatásának ötlete, majd ünnepélyesen aláírták a jelenlévők a szponzori szerződést.

Ezután Apró Ferenc mutatta be a sajtó képviselőinek az elkészült új mezeket, amelyeket a csapattagokon is láthattunk. A hazai mérkőzéseken az ellenfél viseletétől függően a domináns szín a piros lesz, valamint készült egy fehér és egy fekete mez is, amelyeken a támogatók vannak feltüntetve. Emellett új játékosokkal is bővült a csapat, akik főként kecskeméti születésűek vagy valamilyen módon kötődnek a Hírös Városhoz. Név szerint Halász Máté, Tóth Norbert, Szél Gergő és Dunovics Ádám gazdagítja a csapatot.

Ötödik évét kezdi meg itt Kecskeméten Ocsovai Zsolt vezető edző, aki ismertette az idei évi terveket. Idén is benevezett a csapat a Liga Kupára, ahol Cegléd és Dabas Nb1-es csapataival lesznek mérkőzések. A cél természetesen minél több győzelem megszerzése.

Apró Ferenc a 2018-as év jegy és bérlet konstrukcióját is bemutatta. Az domináns szín szintén piros lesz, valamint a Malom Mozival együttműködve a bérlet mágneskártyájára 12 db mozijegy van feltöltve, tehát aki megveszi az 5000 Ft-ba kerülő éves bérletet, az minden egyes hazai mérkőzésre belépésre jogosult, illetve talál rajta 12 meglepetést a mozi jóvoltából. A bérleten egy feladvány is található, amelyet ha megfejt valaki, apró ajándékot kap. A felnőtt jegy továbbra is 500 Ft, a diákjegy pedig 250 Ft-ba kerül minden hazai mérkőzésre.

Fontos megemlíteni, hogy szeptember 14-én kerül megrendezésre a csapat első hazai bajnoki mérkőzése, melyet jövőhét pénteken, szeptember 7-én, a Magyar Kupa mérkőzés előz meg, ahol az ellenfél Békés város csapata lesz. A meccsen egy becsület kassza is ki lesz helyezve, amely Kővágó Gyula rehabilitációját támogatja.