Kezdőlap Rendőrségi hírek STRAND KAMPÁNY TISZAKÉCSKÉN

STRAND KAMPÁNY TISZAKÉCSKÉN

A Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei a tiszakécskei fürdőben hívták fel a figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2018 nyarán „Nyári vagyonvédelmi strand kampány” néven indított programot a megye valamennyi rendőrkapitányságának bevonásával.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztályának munaktársaival 2018. augusztus 8-án a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben találkozhattak a fürdőzők. A bűnmegelőzési szakemberek a nyár veszélyeire, a biztonságos fürdőzésre és a prevenció fontosságára hívták fel a figyelmet.

A fürdőben 11 órától 14 óráig 15 percenként lejátszottak a hangosbemondón egy vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó hanganyagot, amelyet követően a rendőrök egy kérdést tettek fel. A vagyonvédelmi kérdésre jól válaszolók különböző ajándékot kaptak. A kisebbek lufi, kifestő, toll, illetve zseblámpás kulcstartó közül választhattak, míg a nagyobbak törölközővel, szelfibottal, stresszlabdával vagy szirénázó ajtóékkel térhettek haza a fürdőzésből.