Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 13 személyt fogtak el és 8 főt állítottak elő. Közülük 3 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A kiskőrösi rendőrök egy csengődi férfit vettek szabálysértési őrizetbe, aki ellen a Kiskunhalasi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Kalocsai Rendőrkapitányság járőrei 21 óra 45 perckor Solton egy komlói lakost fogtak el. A 19 éves férfit a Szekszárdi Járásbíróság körözte kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 10 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Csólyospálos külterületén, az 5405-ös úton közlekedett 13 óra 30 perckor egy kiskunmajsai lakos egy Volkswagennel. A jelenlegi adatok alapján az út 36.480-as méterénél – egy útkanyarulatból kiérve – letért az útpadkára, majd egy közlekedési jelzőtáblának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 24 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.