Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 3 súlyos sérüléssel járó, valamint 12 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Kiskunfélegyházán, a Gábor Áron utcában közlekedett 2018. szeptember 27-én 6 óra 49 perckor egy Opel Corsa típusú személygépkocsi. Az 56 éves helyi sofőr elmondása alapján a nap erős fényétől nem látta az előtte, az úttest jobb szélén haladó kerékpárt, ezért személygépkocsijával a bicikli hátuljának ütközött. A baleset során a 72 éves kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

10 órával később Kunszentmiklóson, a Baksay Sándor utcában egy Ford személyautó sofőrje szintén a napfény miatt későn észlelte az előtte haladó 82 éves kerékpárost, akit emiatt elütött. A balesetben a biciklis súlyosan megsérült.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek!