Kezdőlap Rendőrségi hírek HÁROM GYANÚSÍTOTT, EGY BŰNCSELEKMÉNY

HÁROM GYANÚSÍTOTT, EGY BŰNCSELEKMÉNY

Két 16 éves fiú és 22 éves társuk tört be a gyanú szerint egy kecskeméti ház melléképületébe. A nyomozók a gyanúsítottakat elfogták és őrizetbe vették.

Egy 63 éves helyi lakos 2018. szeptember 9-én hajnalban feljelentést tett a Kecskeméti Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki az ingatlanán lévő melléképület ajtaját befeszítette, és onnan kisgépeket, szerszámokat tulajdonított el, közel 150.000 forint értékben.

A nyomozás során a rendőrök ellenőrizték a környék térfigyelő- és biztonsági kameráinak felvételeit, mely során kiderült, hogy a bűncselekményt három fiatal követhette el. Őket a rendőrök néhány órán belül beazonosították, és egyikőjüket – a 22 éves D. Csabát – még 2018. szeptember 9-én 14 óra 50 perckor elfogták. A kecskeméti férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Társai ellen – akik ismeretlen helyen tartózkodtak – elfogatóparancsot bocsátottak ki az egyenruhások. A két 16 éves fiút 2018. szeptember 11-én éjjel elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki, majd intézkedtek őrizetbe vételükről.

A nyomozók mindhárom gyanúsított esetében előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.