Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra közbiztonsági és közlekedésrendészeti eseményei számokban.

Megyénkben az elmúlt 24 órában a rendőrök tizenkét személyt fogtak el, hatot pedig előállítottak. Egyikük bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon 2018. október 14-én 10 óra 5 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy 46 éves férfit, aki Tompa Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre. Az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Komáromi Járásbíróság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A kiskunhalasi egyenruhások 20 óra 29 perckor egy 31 éves férfit fogtak el. Vele szemben a Kecskeméti Járásbíróság szabálysértési elzárást szabott ki.

Szintén a kiskunhalasi rendőrök fogták el 14 órakor azt a 20 éves nőt, aki a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, így azt elzárásra változtatták át.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 19 óra 25 perckor egy 20 éves helyi lakost vett bűnügyi őrizetbe. A férfi ellen a járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki.

Kecskeméten 20 órakor egy 27 éves férfi és egy 25 éves nő került szabálysértési őrizetbe. A jelenlegi adatok szerint ők tulajdon elleni szabálysértést követtek el.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt három sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.