Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az egyenruhások a megye területén 6 személyt fogtak el, illetve 8 főt állítottak elő. Közülük nyolcan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 2 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetekről bővebben itt olvashatnak.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2018. október 23-án 0 óra és 24 óra között egy esetben 2 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

A járőrök 2018. október 23-án 9 óra 20 perckor Baján egy 37 éves férfivel szemben intézkedtek, akiről kiderült, hogy vele szemben a járásbíróság szabálysértési elzárást rendelt el.

Hat órával később a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vettek egy 19 éves helyi nőt, aki a Juhász utcában az arra haladó járművezetőknek egyértelmű jelzést adott, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt.

A kecskeméti rendőrök 2018. október 23-án 20 óra 30 perckor a megyeszékhelyen egy 57 éves férfivel szemben intézkedtek. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a Kecskeméti Járási Hivatal által kiszabott pénzbíráság meg nem fizetése miatt a nőt Kecskeméti Járásbíróság elzárásra ítélte.