Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. október 29-én 0 óra és 24 óra között Hercegszántó-Hóduna közigazgatási területén és Tompa Közúti Határátkelőhelyen két esetben öt migránst tartóztattak fel, akik illegálisan próbáltak meg Magyarország területére bejutni.

Megyénkben az elmúlt 24 órában kilenc főt fogtak el, nyolcat pedig előállítottak. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon 19 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 25 éves helyi lakost. A férfi úgy közlekedett egy személyautóval, hogy őt a vezetéstől korábban eltiltották. A sofőrrel szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek a rendőrök. Egy órával később az egyenruhások egy 33 éves autóst is igazoltattak. A kiskunmajsai férfi szintén járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett, így őt is őrizetbe vették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 23 óra 5 perckor egy 42 éves helyi lakost fogtak el. A férfi ellen a járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két súlyos és három könnyű sérüléssel járó, valamint tizennégy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt egy sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre. A halálos balesetről bővebben itt olvashatnak.