Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű személyi sérüléssel járó, valamint 10 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Kalocsán, a Szent István Király úton közlekedett 2018. október 4-én 8 óra 25 perc körül egy 75 éves helyi nő egy Fiat Punto típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az Esze Tamás utcai – körforgalmú – kereszteződéshez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a körforgalomban haladó Suzuki Ignisnek, ezért összeütköztek. Az ütközést követően a Fiat az útpadkára hajtott, majd egy fának csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 75 éves asszony könnyű sérülést szenvedett.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 4-én 17 óra 13 perckor szabálysértési őrizetbe vették B. Csabát. A 35 éves helyi lakos Kiskunhalason, az Alsóöregszőlőkben ittas állapotban egy segédmotoros kerékpárral úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a Kiskunhalasi Járásbíróság 2019. október 16-ig a  járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Négy órával később a kiskunhalasi rendőrök elfogtak egy 35 éves tiszakécskei férfit, aki ellen a Kiskunhalasi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt.