Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti és közbiztonsági eseményei számokban.

Bács-Kiskun megye területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat személyt fogtak el, illetve hetet állítottak elő. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kalocsai Rendőrkapitányságon 2018. október 7-én 11 óra 15 perckor őrizetbe vételét rendelték el egy 57 éves férfinek, aki ellen a járásbíróság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A kiskunhalasi rendőrök 13 óra 45 perckor egy 29 éves férfit igazoltattak, aki úgy vett részt a közlekedésben egy Renault Trafic típusú személygépjárművel, hogy a bíróság a vezetéstől jogerősen eltiltotta. A sofőrt szabálysértési őrizetbe vették.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság 16 óra 5 perckor őrizetbe vételét rendelte el egy 27 éves helyi férfinek, akit a Kecskeméti Járásbíróság körözött egy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban.

Egy 41 éves dunavecsei lakost a kalocsai rendőrök fogtak el 16 óra 25 perckor. Ellene a Budapest Környéki Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot.

Kecskemét belterületén a Készenléti Rendőrség járőrei egy 42 éves férfit igazoltattak. Kiderült, hogy vele szemben a Nyíradonyi Járási Hivatal szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.

Megyénkben az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt. Ittas vezetés gyanúja miatt a rendőrök két sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.