A csütörtök esti főzés alkalmával Franciaország ételkülönlegességei voltak fókuszban, így a kurzuson résztvevők az alábbi négy fogást készítettek el: Lyoni saláta, Kecskesajtos- fügés quiche, Kacsamáj torony, valamint a francia desszertkülönlegesség, a Tarte Tatin sem maradhatott ki a sorból.
Ez az alkalom szintén remek lehetőséget biztosított a kikapcsolódásra, a kitartás és türelem fejlesztésére, valamint új emberek megismerésére.
A magas szakértelemmel rendelkező szakácsok a lehető legnagyobb segítőkészséggel álltak készen a főzni megtanulni vágyók számára, ennek következtében a végeredmény is fenomenálisra sikeredett.
A sokféle összetevőből, különleges, ínyenc ízekből álló ételsorozat az est végén elfogyasztásra került, egy pohár ital mellett.
Elégedettséggel, és boldogsággal telve valamennyi vendég élvezhette a kikapcsolódást mások társaságában, egy fárasztó munkanap végén.