Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. novembert 11-én 0 óra és 24 óra között három esetben összesen tizenhárom külföldit tartóztattak fel, akik illegálisan próbáltak meg Magyarország területére bejutni.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Bács-Kiskun megyében tizenegy személyt fogtak el, további hetet pedig előállítottak. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság 15 óra 35 perckor szabálysértési őrizetbe vett egy 36 éves szalkszentmártoni lakost. A férfi Dunavecse belterületén úgy vett részt a közúti közlekedésben egy személygépjárművel, hogy őt a járművezetéstől korábban eltiltották.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Baján, a Déri Frigyes sétányon közlekedett 9 óra 35 perckor egy 77 éves férfi egy Volkswagennel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján haladása során a Pázmány Péter utca kereszteződésében nekiütközött a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésénél várakozó Ford Focus típusú személygépjárműnek, amely ennek következtében nekiment az előtt álló Toyotának. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a Volkswagen sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően. Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!