Kezdőlap Hírek Dunaegyházi gyanúsított budapesti társa

Dunaegyházi gyanúsított budapesti társa

A kunszentmiklósi nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 44 éves budapesti férfit.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kunszentmiklósi nyomozók kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2018. március 21-én őrizetbe vettek egy 27 éves dunaegyházi férfit, akitől többek között 73 tő cannabis növényt foglaltak le.

A nyomozás során kiderült, hogy a jelenleg letartóztatásban lévő gyanúsítottnak volt egy társa, akivel még 2017 nyarán állapodtak meg abban, hogy kábítószert fognak termeszteni. Az ehhez szükséges ingatlanokat, eszközöket és berendezéseket a budapesti lakos biztosította. A nyomozás adatai szerint a 44 éves fővárosi férfi nem csak a termesztésében, hanem a forgalmazásban is közreműködött.

Cs. Csabát 2018. november 27-én 11 óra 15 perckor elfogták a kunszentmiklósi rendőrök. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.