Kezdőlap Egészség Friseur By AdriennNovak – Ahol a professzionális hajkoronák készülnek

Friseur By AdriennNovak – Ahol a professzionális hajkoronák készülnek

 

Novák Adrienn, a Jókai utca 28. szám alatti Friseur By AdriennNovak fodrász szalon tulajdonosa immáron tízedik éve van a szakmában, és fáradhatatlanul halad felfelé a ranglétrán. Zsidró Tamás iskolájában alapozta meg tudását, és a tehetségét szorgalommal párosítva jutott a legjobbak közé. Négy éve megszerezte a kontymester címet, emellett számos továbbképzésen is részt vesz, hogy az ügyfelek igényeit és kéréseit mesterfokon tudja teljesíteni.

A fodrászat iránti szenvedély már hatodikos korában megmutatkozott. Amikor a fodrász iskolákat böngészve rábukkant Zsidró Tamás két éves képzésére, akkor döntötte el, hogy az érettségi után ott folytatja tovább tanulmányait, hogy a legjobbaktól sajátíthassa el a hivatásához szükséges praktikákat. A gyakorlat részeként a Megasztár színfalai mögött is dolgozott, ahol a fellépők hajkoronáját készíthette el, többek között a 2012-es széria győztesének, Radics Giginek a döntőben viselt frizurájába is besegített.

Novák Adrienn Budapest és Kecskemét között ingázva éli mindennapjait, hiszen az állandó vendégeket Kecskeméten fogadja, ahol a jelenlegi szalont négy éve nyitotta meg a törzsvendégek örömére. Az alkalmi munkák többsége Budapesten található, mint az esküvői hajviseletek készítése, a magazinfotózások, és a különböző forgatásokon való részvétel. Referencia munkái között fellelhetőek az Esküvő Classik, a Héjja Szalon és a Barátok Közt fotózásai, hogy néhányat megemlítsünk a legnagyobb sikerei közül.

Számos fejlesztés van készülőben, többek között egy budapesti szalon megnyitása, ahol a távolabbi vendégeket is gondtalanul tudná kiszolgálni. Tekintve az eddig elért színvonalat, bátran kijelenthetjük, hogy aki szakértelemmel és megfelelő tapasztalattal rendelkező fodrászt keres, annak Novák Adriennél a helye.

Friseur By AdriennNovak

Kecskemét, Jókai utca 28

Tel.: 30/661 6721