Kezdőlap Régió HÁZI KÉSZÍTÉSŰ CSEMEGÉK A KECSKEMÉTI PIACON

HÁZI KÉSZÍTÉSŰ CSEMEGÉK A KECSKEMÉTI PIACON

Kecskemét legnépszerűbb savanyúságárusai Andi és Ildikó a házilag készített finomságaival már több éve nyűgözi le vásárlóit a kecskeméti piaccsarnokban megtalálható standjuknál. A megszámlálhatatlan megrendelés ellenére is minőségre odafigyelve ízletes portékával szolgálják ki vevőiket. Az évek alatt kialakult törzsvásárlói körük folyamatosan bővül a kedves és szakszerű kiszolgálásnak és a máshol nem kapható házi különlegességeknek köszönhetően.

Az ősz végéhez közeledve az egészségünkre fokozottan kell ügyelnünk, erre a legjobb megoldás az otthon elkészített vitaminban gazdag savanyúság, melyből a legjobbat a kecskeméti piacon találunk Ildikó és Andi árui között. A választék nagyon széles, választhatunk a sokféle csalamádé, uborka és paprika különböző variációi közül, emellett gyöngyhagyma, kukorica, karfiol és valamennyi savanyúságfajta is megtalálható a kínálatban.

A télre felkészülve érdemes már előre gondolkozni, hogy honnan szerezzük be például a karácsonyi ebédhez az elmaradhatatlan káposztát, továbbá a többi fogás mellé a megfelelő csalamádét. Az jellegzetes íze mellett nagyon egészséges, segíti az emésztést és számos betegség megelőzését is szolgálja a házilag elkészített csemege.

Aki csak teheti, mindenképp látogasson el asztalukhoz, hogy le ne maradjon a legfinomabb termékekről, hiszen az egészségünk megőrzése mellett igazi gasztronómiai élményt nyújtanak termékeik.