Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Bács-Kiskun megyében 2018. november 12-én a rendőrök hét személyt fogtak el, illetve tíz előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai 20 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 28 éves helyi lakost. A férfi egy személyautóval a Kossuth Lajos utcában úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt a Kiskőrösi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

Az egyik kecskeméti áruházban egy 34 éves fehérgyarmati férfi édességeket rejtett a kabátjába, és fizetés nélkül akart távozni. Őt a biztonsági őr tetten érte és visszatartotta a rendőrök érkezéséig. A megyeszékhelyi egyenruhások szabálysértési őrizetbe vették az elfogott személyt.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Az 5-ös számú főúton Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett 15 óra körül egy petőfiszállási férfi egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a főút 97.600-as méterénél nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból lassító Volkswagen tehergépkocsi mögött, ezért nekiütközött. A baleset következtében a teherautó kiskunfélegyházi sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.