Kezdőlap Hírek Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapatának és...

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapatának és a Statisztika gárdájának mérkőzése

2018.11.23-án rangadóra került sor a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapata és a Statisztika gárdája közt. Mindkét csapat utánpótlás korú játékosokkal szerepel Magyarország legmagasabb osztályában.

Páros mérkőzéssel kezdődött a nagy csata, ahol fordulatokban nem volt hiány, meccslabdáig is eljutottak a kecskeméti lányok, de végül a vendégcsapat párosa győzedelmeskedett.

Ekkor következtek az egyéni mérkőzések, ahol Füle Kata magabiztos, professzionális játékkal legyőzte a tavalyi év páros Európa bajnokát Harasztovich Fannit. Második győzelmünket Drabant Anita szerezte meg Fejős Anna ellen kiélezett meccsen, ahol döntő szettben dőlt el a mérkőzés sorsa. Molnár Anna becsületesen, szép játékkal küzdött, de sajnos nem sikerült nyernie.

Végül 6-2-es vereséget szenvedett csapatunk.

Vajda Viktor edző: Nagy reményekkel készültünk a rangadóra, ahol nüanszok döntöttek csak. A lányok jó játékkal, szépen küzdöttek, ami miatt pozitívan nézünk a jövőbe.