Kezdőlap Események November 24 – Az eddigi legkülönlegesebb retro est várja a szórakozni vágyókat...

November 24 – Az eddigi legkülönlegesebb retro est várja a szórakozni vágyókat Kunszálláson

 

Manapság igen nagy sikert aratnak a retro disco-k, Kunszálláson minden negyedévben megrendezésre kerül egy-egy hangulatos este a Petőfi Rendezvény és Faluházban. Már csaknem 20 éve tart ez a hagyomány, amelynek hírneve az egész térségben elterjedt, nemcsak a helyiek, hanem a környező településekről is rengeteg szórakozni vágyó vendég vesz részt ezeken a rendezvényeken.  Az idősebbek boldogan nosztalgiáznak, de a fiataloknál is igen népszerűek ezek a partyk.

A november 24-i esemény a 80-as és a 90-es évek hangulatában fog telni, valamint egy újdonsággal is előrukkolt a helyi önkormányzat, ez alkalommal video disco is lesz. A szombati nap különleges meglepetéseket is tartogat a vendégek számára, ugyanis több helyiség korhű elrendezést kap, valamint több termék retro áron lesz kapható.

Ebben az évben már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű esemény, amelynek minden évben a Petőfi Rendezvény és Faluház ad otthont – ahogy ezúttal is – a régi elrendezésében, ahogyan a korábbi generációk megismerték.

Kovács Imre, Kunszállás polgármestere mindig nagy örömmel szervezi meg a közkedvelt retro estet, hiszen egyik legfőbb érdeke, hogy a kunszállásiaknak biztosítsa a minőségi szórakozási lehetőséget.