Kezdőlap Események Karácsonyi Éjszakai Forgatag

Karácsonyi Éjszakai Forgatag

2018. december 14-én tartotta az év utolsó Éjszakai Forgatagát a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában. A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

Ezután a szokásos versenyek mellett előadást tartottak az Arany János Általános Iskola
diákjai. Műsorok címe: Advent Hírnökei. Ezt követően a Kecskeméti Tűzoltóság munkatársa beszélt arról, hogy mire is kell odafigyelni az ünnepi időszakban. Kiemelt figyelmet kell fordítani a karácsonyi égősorokra, a csillagszórók és tűzijátékok használatára, valamint arra, hogy az égő gyertyát sose hagyjuk magára.

A kora esti órákban megkezdődött a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol végül Juhász Viktória bizonyult a legjobbnak, őt követte Tóth Álmos, majd a 3. helyen Csikós Ábel.

A darts versenyben 2 mezőny volt a gyermek és a felnőtt. A gyerekeknél Nyíri Márk végzett első helyen, ezüstérmes lett Gerhák Petra, bronzérmes pedig Szabó Anita. A felnőtt kategóriában Váradi Roland zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Dudás Sándor, a harmadikon pedig Tomasák Bence.

Később megkezdődtek a csocsó, a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.
A csocsó mérkőzések győztese a Solymosi Gábor-Bánné Máriás Renáta páros lett, míg 2.
helyen Tóth Márton és Tóth Richárd, 3. helyen pedig az Aniták párosa Szabó Anita és Polk
Anita zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategória élén Nagy Zsombor végzett, másodikként Papp Norbert, míg a dobogó 3. fokán Tonté Béla állhatott. A profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Dudás Tamás, míg Cs. Nagy Gyula ezüstéremmel, Czinkus Gábor pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

A programsorozat jövőre is folytatódik, az év első forgataga január 25-én lesz. A részletes
programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér
facebook oldalán: https://www.facebook.com/kecskemetispartacus