Kezdőlap Hírek Novemberi Éjszakai Forgatag

Novemberi Éjszakai Forgatag

2018. november 30-án tartotta az Éjszakai Forgatagot a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában. A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

Ezután a szokásos versenyek mellett előadást tartott a Kecskeméti Rendőrség képviseletében Tót Szilvia a nyomozás menetéről, így betekintést nyerhettek a látogatók, hogyan is dolgoznak a rend őrei. Ezt követően Tóth Zsuzsa chilei élménybeszámolója következett. Zsuzsa 7 hónapot töltött Dél-Amerikában, ahol főként önkéntes munkát végzett és szebbnél-szebb helyekre látogatott el.

A kora esti órákban megkezdődött a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol végül Lia Xiang bizonyult a legjobbnak, őt követte Tóth Álmos, majd a 3. helyen Mikulás Péter Pál.

A darts versenyben a Hírös Hunok Darts Club tagja Sere Tibor nyújtott segítséget. Itt 2 mezőny volt a gyermek és a felnőtt. A gyerekeknél Mayer László végzett első helyen, ezüstérmes lett Capitan Tom, bronzérmes pedig Kovács Áron. A felnőtt kategóriában Nagy Gergő zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Tóth Zoltán, a harmadikon pedig Dudás Sándor.

Később megkezdődtek a csocsó, a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

A csocsó mérkőzések győztese a Tóth Márton – Tóth Richárd páros lett, míg 2. helyen Vass Marcell és Bedőcs Zsolt, 3. helyen pedig Capitan Tom és Mayer László zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategóriáját 2 csoportra kellett osztani a nagy érdeklődés miatt. A „haladó I.” élén Faragó Csillag Virág végzett, másodikként Gerhát Balázs, míg a dobogó 3. fokán Mayer László állhatott. A „haladó II.” bajnoka Papp Norbert lett, míg 2. helyezést Palotai Mariann, 3. helyezést pedig Nagy Gergő ért el. A profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Dudás Tamás, míg Tóth Zoltán ezüstéremmel, Cs. Nagy Gyula pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

A Karácsonyi Éjszakai Forgatag NEM a hónap utolsó péntekén, hanem december14-én lesz megtartva, a szokásos menetrend szerint 17-24 óráig. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán: https://www.facebook.com/kecskemetispartacus