Kezdőlap Események Partnertalálkozót tartott az önkormányzat tegnap este

Partnertalálkozót tartott az önkormányzat tegnap este

 

Minden év egyik hagyományos rendezvénye, a karácsonyi előtti időszakban megrendezett partnertalálkozó, ahol a város vezetői – köztük Szemereyné Pataki Klaudia polgármester –, valamint Kecskemét legnagyobb vállalatainak képviselői, a legjelentősebb intézmények, szervezetek és munkáltatók vesznek részt. Idén a Cifrapalota adott helyet a rangos eseménynek, ahol ezúttal is különleges meglepetés várta a résztvevőket.

Az ünnepi találkozó célja, hogy a városvezetés köszönetét fejezhesse ki az év legkiemelkedőbb gazdasági eredményeiért, Kecskemét fejlődéséért és az ebben központi szerepet játszó intézményeket elismerésben részesítse. A Cifrapalota tökéletes helyszínt biztosított a rendezvényhez, mivel egyúttal a Kecskemét 650 éves történetét bemutató különleges kiállítás is megtekinthető volt.

A partnertalálkozón Szemereyné Pataki Klaudia köszöntő beszédében kihangsúlyozta, hogy a jelenlegi fejlesztések a város történelmi múltra visszatekintő, fontos szerepet szolgáló épületeit – mint a Városháza, Homokbánya, Rudolf Laktanya – célozzák, amelyek felújításával a mai világnak megfelelően láthatják el a társadalom igényeit. A polgármester a jövő terveit is ismertette a megjelentekkel.

A különleges helyszín mellett különleges meglepetéssel is készültek a szervezők. Ezúttal a a Kecskemét City Balett táncosai adtak elő egy részletet a Kodály-inspirációkra épülő táncszínházi előadásukból. Ezt követően egy kisfilm is levetítésre került, amely az elmúlt év legjelentősebb beruházásait mutatta be. Végül a kiállítás megtekintésével és állófogadással fejeződött be a találkozó.