Kezdőlap Események Az Idősek Napja lesz az év első jelentős eseménye Hajóson

Az Idősek Napja lesz az év első jelentős eseménye Hajóson

2019. január 26-án kerül megrendezésre Hajóson az Idősek Napja, amely minden évben olyan hagyományos rendezvénynek számít, ahol a 60 év feletti korosztály is kikapcsolódhat. Az idei eseménynek ezúttal is az Albrecht Dürer Művelődési Ház ad otthont, ahol zenés műsorokkal fogják szórakoztatni a közönséget.

A gyülekező 10:00 órától indul, majd a programok délelőtt 11:00 órától kezdődnek. A jó hangulatról a Pesti Zenés Színpad Társulatának műsora gondoskodik, akik operett és film slágerekkel készültek, táncosok kíséretében.

A rendezvényen szűrővizsgálatok igénybevételére is lehetőség nyílik, amelyeket természetesen ingyenesen biztosít az önkormányzat.

12:00 órától ebéddel várják a résztvevőket, a menü sós kifli, székelykáposzta lesz, krémes és ischler desszertekkel. Az étkezést követően zenével és tánccal folytatódik a nap.

Hajós Város Önkormányzata szívén viseli az idősek sorsát, minden alkalmat megragad, hogy biztosítsa számukra a kényelmet, a megfelelő egészségügyi ellátást, és persze a minőségi kikapcsolódást is, hiszen nekik is szükségük van olyan programokra, ahol jól érezhetik magukat a család és a barátok körében.