Kezdőlap Rendőrségi hírek CSATORNÁBA BORULT

CSATORNÁBA BORULT

Szombat este Tass külterületén egy busz megcsúszott a jeges úton, majd a csatornába borult. A sofőr és három utasa könnyű sérülést szenvedtek.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bács-Kiskun megyében 2019. január 5-én 0 óra és 24 óra között összesen 30 közúti közlekedési baleset történt, amelyből négy járt személyi sérüléssel.

Az 5205-ös számú úton 21 óra 35 perckor egy 53 éves férfi közlekedett egy Neoplan autóbusszal Kunszentmiklós felől Tass irányába. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az út 38-as kilométerénél, egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr nem jól választotta meg járműve sebességét, ezért a jeges úton megcsúszott, majd egy szalagkorlátnak ütközött. Ezt követően a busz a korláton átfordulva a Kiskunsági Főcsatornába borult. A járműben a sofőrön kívül egy nő és két gyermek utazott. A busz vezetője és három utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a megváltozott út- és látási viszonyok növelhetik a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, mérsékeljék sebességüket, valamint tartsanak nagyobb követési távolságot!