Kezdőlap Rendőrségi hírek CSOPORTOS RABLÁS KISKUNMAJSÁN

CSOPORTOS RABLÁS KISKUNMAJSÁN

A rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy néhány napja otthonában kiraboltak egy idős férfit.

Egy 60 éves kiskunmajsai férfi 2018. december 26-án 19 órakor megjelent a helyi rendőrőrsön és bejelentést tett, miszerint két órával korábban egy nőismerőse két ismeretlen férfival együtt kirabolta.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves helyi nő társaival megjelent a sértett házánál, ahol benyomták a kapuajtót és bementek a lakásba úgy, hogy közben fenyegették az idős férfit. Tőle pénzt követeltek és közben kutattak. Mikor a sértett mondta, hogy nincs pénze, az ágyra lökték, lefogták és zsebeit kiforgatták. Telefonját elvették és összetörték, valamint a házból ruhaneműket, egy bőröndöt és két hátizsákot tulajdonítottak el.

A Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai beazonosították a két ismeretlent, akiket 22 óra 30 perckor elfogtak. A 16 és a 26 éves helyi lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az idősebb férfi jelentleg letartóztatásban van.

A harmadik gyanúsított tartózkodási helye ismeretlen volt, ezért vele szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki a nyomozók. A nőt 2019. január 1-én 4 óra 30 perckor elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.