Kezdőlap Sport Fradi jött, látott és győzött!

Fradi jött, látott és győzött!

Az tabellát vezető és a bajnokság megnyerésére abszolút esélyes Ferencváros érkezett tegnap este a Messzi István Sportcsarnokba, és egy igen érett, kifinomult futsal játékkal legyűrte a sokszor megilletődött, gyenge támadó játékot produkáló hazaiakat.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – FTC Futsal-Fisher Klíma: 1-5 (1-4)

Az első percektől kezdődően a Fradi lendületesen, és sok labdatartással dominált a mérkőzésen, a kecskemétieknél csak elvétve volt a labda, ami bizony megnehezítette a támadás szövögetés a részükről. És a magabiztos vendégjátéknak hamar megjött a gyümölcse is. A 4. percben szöglethez jutottak a vendégek, és Soltész berobbanása három hazai védő asszisztálása mellett gólt ért. (0-1) A 7. percben növelte előnyét a Fradi: Szabó a hazai térfélen hibázik egy csel során, és Safar Toni nem hibázik, kilövi a hosszút. (0-2) A következő percekben a hazaiak próbálták a játék sebességét növelni, de pontatlan játékuk elhalt a Fradi védősorán. Így némi meglepetésre a 15. percben zárkóztak a hazaiak: Kovács keresztpasszát Sallai értékesítette nagyszerű pörgetéssel. (2-1) Mint később kiderült, ez csak némi tapasz volt az ezer sebből vérző scoregoal játékán. A 17. percben újra gól szerzett a Fradi, egy hosszú felívelést követően középre került a labda, amit Soltész rosszul talált el, de a meglepett Peltzer kapuson így is átpattogott a labda. (1-3) Sőt.. a 19. percben egy Fradi kontra meg is pecsételte a hazaik sorsát. Újfent Soltész volt eredményes. (1-4)

A második félidő lassan indult, és lassan is folytatódott, a hazaiak nem tudtak ritmust váltani, nem volt meg sem a kellő egészséges agresszivitás, sem pedig a gyorsaság játékukban. A Ferencváros pedig pontosan annyit adott ki magából, amennyi az eredmény tartásához feltétlenül szükséges volt. Így ez az etap kevés helyzettel, és sok mezőnyjátékkal csordogált le. Amikor pedig nagy nehezen el is jutottak a kapuig a hazaiak, Tóth Gyula védett nagyszerűen. Az utolsó percekben a Kecskemét ugyan próbálta az 5 a 4 elleni játékot, de ezen az estén ebben a taktikai felállásban sem volt átütőerő. A 37. percben egy ilyen üres kapus szituációban Öreglaki egy megszerezett labdát emel nagyszerűen a hazaiak kapujába, beállítva ezzel a végeredményt. (1-5)

Gólszerző: Sallai (1)