Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Körözött autót foglaltak le a rendőrök a határon.

A Bács-Kiskun megye területén szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. január 8-án 0 óra és 24 óra között három esetben összesen hét illegális migránst tartóztattak fel. A külföldiek mindegyike Kelebia Vasúti Határátkelőhelyen, vonatokon megbújva kísérelt meg jogellenesen az ország területére bejutni. A rendőrök a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tompa Közúti Határátkelőhelyen 11 óra 30 perckor egy külföldi férfi jelentkezett belépésre egy albán honosságú autó vezetőjeként. Az okmányok ellenőrzése során kiderült, hogy Olaszország körözi a járművet, így azt a kiskunhalasi nyomozók lefoglalták.

A Bács-Kiskun megyei egyenruhások a tegnapi napon hat személyt fogtak el, nyolcat pedig előállítottak. Öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Baján 11 óra 20 perckor egy 26 éves férfit vettek bűnügyi őrizetbe, aki ellen a Székesfehérvári Járásbíróság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.  

A kecskeméti járőrök 18 óra 20 perckor egy 18 éves kunszentmiklósi lakost igazoltattak. A férfivel szemben a bíróság szabálysértési elzárást rendelt el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint húsz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt két sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.