Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt nap eseményei számokban.

A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. január 19-én 0 óra és 24 óra között két esetben összesen 11 külföldit tartóztattak fel Nagybaracska és Kelebia közigazgatási területén.

Megyénkben három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas járművezetés gyanúja miatt két sofőrt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Az elmúlt 24 órában az egyenruhások tíz személyt fogtak el, illetve öt előállításáról intézkedtek. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kiskunhalasi járőrök 12 óra 5 perckor igazoltattak egy 23 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Kecskeméti Járásbíróság elzárás letöltését rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

A Készenléti Rendőrség Kecskeméten szolgálatot teljesítő járőrszolgálata 22 óra 25 perckor igazoltatott egy 49 éves helybélit. Ennél az intézkedésnél is az derült ki, hogy a férfi a részére kiszabott pénzbírságot nem fizetése be, ezért a bíróság szabálysértési elzárást rendelt el vele szemben.

Nem sokkal éjfél előtt, 23 óra 10 perckor a kalocsai járőrök Homokmégyen vontak intézkedés alá egy olyan bajai férfit, akivel szemben pénzbírság meg nem fizetése miatt, a Kecskeméti Járásbíróság elzárást rendelt el.